HantlarStudievanorna börjar sätta sig igen och rutinerna för fördelning mellan studier & företagstid börjar kännas riktigt bra. Insikten om att rörelse måste planeras för att bli av har lett till en daglig lunchdejt med hantlarna och kompletterande appar under arbetsveckan. Det tar max en halvtimme och förhoppningsvis ger det resultat med tiden. Med hantlarna fokuserar jag på att rotera bak axlarna med hjälp av olika övningar. Som mor till 4 barn har jag väldigt lätt att ramla tillbaka i ”amningsrygg”, speciellt nu när jag sitter och läser så mycket på dagarna. Jag tar också hjälp av 2 appar för att vidga lunchdejten till att inbegripa hela kroppen. Jag har använt dem båda ett längre tag och jag är verkligen helnöjd med upplägget. Apparna jag använder är Mammamage, för skonsam återerövring av magmusklerna efter barnas rådbråkande av desamma, och 7 min workout, för genomkörning av hela kroppen mitt i arbetsdagen.IMG_9916 När jag har möjlighet njuter jag också ett Inner Strengthpass med instruktör på kvällstid. Passet är super för både kropp & själ och passar mig perfekt. Tänk att vi har sån lyx här i fjällen numer!

Efter lunchdejten vankas både mat och läsning. Att ha ett renodlat läspass mitt på dagen har blivit en trivsam vana och är ett sätt att ta förlängd rast från datorn. Just nu är jag mitt uppe i Kriminallitteraturkursen och laddar inför kurserna i kultur- & litteraturstudier i engelskan. Alla erbjuder de fantastisk och njutbar läsning och det är mycket man behöver hinna läsa i tid. Men inte ens då vilar korrhjärnan, min ständige följeslagare som hittar både det ena och det andra…

Kommentera?