I morse vaknade vi till första snön. Barna blev alldeles ystra av åsynen. Och jag är fortfarande i tokpirr efter gårdagens besked om att jag nu, äntligen, är behörig till högskolan. Nu ska jag bara ta mig in också!

Vi firar med att steka pannkaka på vedspisen och njuta den med vispgrädde och havtornsmarmelad.

Och just det! Fjällträdgården har tagit steget in på Twitter! Nu ska jag bara lära mig hur man kvittrar…

4 reaktion på “Snö, havtornsmarmelad & kvitter

  1. C Post author

   Tack snälla Birgitta!
   Jo, det känns så galet stort. Efter alla år av drömmar… skam den som ger sig!
   Den här havtornsmarmeladen är beställd från Jämtland och är gjord på ekologiska havtorn, lokal honung och pektin. Och den är supergooood…

   Reply

 1. Anneli

  Toppen!! Med högskolekompetens och Twitter – då kanske jag hinner med att läsa i den takt du uppdaterar, för av ngn anledning kan jag inte lägga in denna sida i ”rollern” på blogspot, vilket gör att jag läser ungefär 5 inlägg i stöten 🙂

  Reply

Kommentera?