Jag tillhör skaran som föll pladask för Den vidunderliga kärlekens historia. Sen dess har jag haft en groende längtan efter att falla handlöst in i Vallgrens språk och berättarstil ännu en gång… Under granen låg så Lucifer och väntade mig (tack mamma!). Vad är nu detta? CJ Vallgren goes deckare..? Tja, varför inte. Han har ju många strängar på sin lyra (författare, musiker). Övrig jullovsläsning fick maka på sig ögonabums och jag intog läsfåtöljen så ofta det bara gick under… Read more »

  Ni som följt mig i förra bloggen vet att jag älskar långlagad mat. Ni vet att jag och min vedspis mer än gärna har en gryta puttrandes i vedspisugnen under vinterhalvåret. Ni minns kanske också att jag gärna bläddrar i kokböcker men sällan gör som där står… men nu, mina vänner, blir det ändring på det. (Jo, alltså, på det där med att följa recepten) För jösses, vilken bok det damp ner i brevlådan idag… Jag är fullständigt golvad! Boken… Read more »

  Så fick jag äntligen läsa den (tack mamma!)… Fylld av höga förväntningar kastade jag mig in i boken jag längtat så efter att få läsa. Jag är uppvuxen med Freddies musik. Med Queens hela genialitet. Jag hann se honom live innan sjukdomen tog hans liv (innerligt tack mamma). Och jag glömmer det aldrig. Få är de musikaliska händelser som gett lika bestående intryck. Ännu färre är de kändisöden som fått mig i tårar. Men när Freddie Mercurys död förkunnades på… Read more »