_DSC9623

 

Det är så roligt att studera igen! Och jag upptäcker dessutom att distanspluggandet verkligen passar mig… Även när det hopar sig! Det bådar ju gott för framtiden.

Det enda som kan saknas emellanåt är studiekamrater. Jobbarkompisar liksom. Andras tankar och idéer om det man läser, som gör att man stannar upp och låter tanken hända… Men, jag bombar familjen med funderingar & frågeställningar och pratar med mina böcker. Det funkar det med!

Den här jobbarkompisen pratar jag ofta med. Det finns helt fantastiska ordböcker på nätet. Gratis uppslagsverk som söker med blixtens hastighet. Men det är något visst med den här, som jag tycker om… Tanken hinner liksom flyga fritt en stund, i sökandet efter rätt ord. Den friheten, i den tomma stunden, det är då det händer saker…

 

 

 

 

Kommentera?