IMG_1200

 

Mina älskade föräldrar är här! Mitt i vårstöket med en fjällträdgård där snön just släppt greppet om pallkragarna kom de. Vi jobbar, kramas, njuter och drömmer tillsammans. Vitlöken som just tagit fart har fått gödsel, pallkragar som just tinat fram har vänts runt och fått gräsklipp och löv, ett par såbrätten är klara och ett gäng perenner krukade… Åh som jag längtat!

Drömmen om egna höns växer för varje dag. Men med så många småfåglar som jag har i trädgården just nu känns det som om jag har fullt.. helt galet sällskapliga grönfinkar, titor, domherrar, bofinkar, rödstjärtar, bergfinkar och ett helt gäng till hänger runt huset även när vi är ute. Livat värre!

Och vet ni vad?

Min första termin på universitetet är avklarad. Jag fixade det!

De första poängen är i hamn…

Sommarlov!

7 reaktion på “Drömvecka

 1. Anneli

  Härligt med steg 1 avklarat på universitetet! Jag har inte kommit någonstans i trädgårdslandet. Som vanligt gick våren alltför fort…. Men hönor har jag desto fler. Fast just nu håller jag på att decimera flocken till ett mer anpassat antal.

  Reply

   1. Anneli

    Nja, jag rensar i första hand ut de som mer eller mindre slutat värpa. Fast de är ju lite sällskapliga tanterna, så det är svårt att vara rationell…..

    Reply

Kommentera?