Insåg just att jag har 10 kilo böcker på väg hem till höstmyset vid vedspisen. Och nästan allt ska läsas på ”arbetstid”… Lycka!

Vad blev det nu då? Jo, då jag ännu inte hört av universitetet om reservplatsen valde jag att läsa två högskoleförberedande kurser på distans den här terminen. Kurser som förhoppningsvis hjälper mig att väcka insomnade delar av hjärna till liv…

Jag börjar med:

”Kursen i Engelska 7 kommer att ge dig en fördjupad inblick i det engelska språket, som gör att du på ett naturligt sätt kommer att kunna använda och förstå engelska på många plan, både vid högre studier eller enbart för din egen personliga utveckling. Kursen förbereder för yrkesarbete eller högskolestudier med engelska som arbetsredskap.

Hermods Engelska 7-kurs har en skönlitterär inriktning. Du får bekanta dig med flertalet skönlitterära texter från skilda tider och lär dig mer om textanalys. De skönlitterära texterna ligger till grund för att skriftligt såväl som muntligt diskutera och analysera samtid och historia.

I kursen ingår även att läsa vetenskapliga texter och att träna sig på att skriva och tala engelska i många skilda situationer på ett adekvat och ändamålsenligt sätt.

Att förstå autentiskt tal, både i informella och formella situationer, är ytterligare ett område som tränas i kursen. Du får möta talad engelska från skilda delar av den engelskspråkiga världen och tränar dig på att förstå och analysera talsituationer.”

Låter ju hur kul som helst!

 

 

4 reaktion på “10 kilo böcker

  1. Pingback: Jag är klar! ‹ Fjällträdgården

Kommentera?